För dig i behov av hjälp

Tips

Juridisk hjälp

Vill man vara säker på att saker och ting går rätt till, framför allt i lagens mening, kan det vara bra att anlita någon form av jurist. Av den anledningen tänkte vi här lista några olika situationer när det kan vara en god idé att ta hjälp av en jurist.

Bostadsköp

När man ska köpa eller sälja en bostad i någon form kan det vara bra att ta hjälp av en bostadsjurist så att allting går rätt till. Framför allt är det bra att veta vad som gäller i fall någon form av dolda fel eller liknande skulle uppstå.

Skilsmässa

Står man i begrepp att skilja sig kan det vara en bra idé att ta hjälp av en familjejurist när bohag och tillgångar skall delas upp så inte ena parten tar det mesta, medan den andre går lottlös. Även om det kanske kostar några kronor att anlita en jurist så kan det faktiskt vara lönsamt i långa loppet.

Dödsbo

När ett dödsbo skall delas upp kan det vara bra att anlita en jurist, framför allt om det finns mycket olika typer av tillgångar, lösöre och dylikt i dödsboet eftersom det i många fall kan bli ganska komplicerat att få överblick över detta på egen hand.

Comments are disabled.