För dig i behov av hjälp

Blogg, Tips

För dig som arbetar med e-handel

Det är inte så svårt att sätta upp en liten butik på internet. Har du bra produkter strömmar kunderna till automatiskt. Den delen av försäljningen är den roligaste, att se hur kunderna köper dina produkter.

Den tråkiga delen är däremot ofta att se till att kunderna får sina beställda varor. Då gäller det att plocka ihop ordern och se till att den kommer iväg med posten. Här kan du emellertid få god hjälp, ta en titt på nätet.

Utveckla din nätbutik

Det är ingen tvekan om att e-handel i framtiden för detaljhandeln. Det kommer hela tiden fram nya metoder att marknadsföra och sälja över nätet. Det hetaste just nu är troligen live shopping. Det är en helt ny form av shopping och om du minns gamla TV-shop så är det här arvtagaren från den. Du shoppar i realtid medan någon presenterar varorna i sitt showroom.

Live shopping är inte svårt

Det är varken svårt eller dyrt att använda dig av live shopping i din egen butik. Du behöver en app och en kamera och förstås en bra internetuppkoppling. Det är till och med möjligt att använda din mobiltelefon som kamera. Dessutom finns flera företag som gärna hjälper dig att komma igång.

 

 

Comments are disabled.